Oase van rust en privacy!

 

Welkom bij Kaya Mawa! Verkozen tot één van de meest romantische plekken op aarde. De ligging op het eiland Likoma aan Lake Malawi en de kleinschaligheid maken deze plek uniek en bijzonder. Het eiland is bedekt met mango en oude baobab bomen en omringd door prachtige goudgele zandstranden en rotsachtige baaien. In één van de kleine baaitjes is de Kaya Mawa Lodge gesitueerd.

Alle tien, met riet gedekte, chalets zijn fantastisch gelegen en ingericht in harmonie met de omgeving. Sommige hebben zelfs een eigen plungepool. Chalet Makengulu is stiekum mijn favoriet. De houten loopbrug leidt naar een privé-eiland waar het, omringd door bougainvillea en met een spectaculair uitzicht, zeer goed toeven is. Reist u met kinderen of een groep vrienden verblijf dan in de grotere chalets of het prachtige Ndomo House waar maar liefst vier slaapkamers zijn!

Met een goed boek onderuit op een heerlijk ligbed aan het strand of bij het zwembad, dat op de top van een rots gelegen is? Of liever toch de onderwaterwereld ontdekken? Watersportinstructeurs staan hier tot uw beschikking. Duiken en snorkelen in het smaragdgroene kristalheldere water zorgen voor veel ‘wow’ momenten. Zeker wanneer er een prachtig kleurenpalet aan vissen voorbij trekt.

Kitesurfen en waterskiën zijn ook populair sporten om hier te beoefenen. Zin in een culturele middag? Wandel of fiets naar het nabijgelegen dorp en geniet van een lokale voetbalwedstrijd of bezoek de prachtige kathedraal en de kleurrijke markt.

Totale ontspanning ervaart u tijdens een professionele massage of gezichtsbehandeling in de Spa, vanzelfsprekend natuurlijk ook adembenemend gelegen. De bar is ’the place to be’ aan het einde van een dag! Hier is het  ultiem genieten in de grote kussens, met een drankje in de hand en een prachtige zonsondergang. Later volgt geheel in stijl het diner! Onder de sterrenhemel en op een idyllische plek aan het strand!

Kaya Mawa is ideaal om te combineren met een meerdaagse safaritocht in buurland Zambia en het is dé plek om al uw onvergetelijke safarimomenten nog eens de revue te laten passeren. Kortom; Rust en privacy op een fantastische locatie!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?