Over mij

minette

Voyager, ça fait vivre. C’est comme l’amour…

Mijn liefde voor reizen en avontuur ontstond al veel jaren terug. Nog steeds breng ik mijn zomers graag door op warme verre bestemmingen. Naast reizen en oog voor fotografie is schrijven één van mijn andere passies. In het bijzonder over een exotische bestemming of een hotel met karakter.

Uit ervaring weet ik dat er niets fijner is dan te slapen op een mooie locatie waar alles in detail klopt, te genieten van een goed glas wijn met een fantastisch uitzicht of de tijd te laten verstrijken op een heerlijk loungebed aan een parelwit strand. Ook heeft het mij geleerd dat ‘worldtravellers’ zelden weten waar ze precies naar toe willen. Vaak is er nog geen duidelijk beeld naar welk exotisch strand, welke interessante stad of welke avontuurlijke locatie in Afrika dit keer de reis naar toe gaat. Nog geen hotelnaam of zelfs stad of land is er in gedachten. Waarom? Er zijn zoveel keuzes!

 Laten we eerlijk zijn, door al die bomen ziet u het prachtige bos niet meer en het uitzoeken kan veel tijd vergen. Het is mijn passie! Laat u dat aan mij over, dan kunt u heerlijk achterover leunen. Het creëren van een ultieme travelexperience is meer dan het vinden van een mooi hotel.

U bent bij Chic Voyage aan het goede adres!

Wat uw interesse ook is, mijn insteek is u te adviseren en te helpen een goede keuze te maken in het grote reisaanbod, veelzijdigheid van de bestemmingen en de vele luxe hotels wereldwijd. Verder gaan dan het standaard aanbod op internet of uw vertrouwde reisbureau. Ik vul uw reis aan met advies! Van lokale kenners, over kamers met het beste uitzicht, waar kunt u het beste naar toe voor een heerlijke lunch, een voortreffelijk diner en wat is de aanrader op het menu. Ik ken de sterrenrestaurants van Michelin als ook die te gekke bar waar u wellicht nog niet van heeft gehoord. Ik ben op de hoogte van de laatste opening van welk luxe hotel of vooraanstaande hotelketen ook, voordat de verf is opgedroogd en de reismagazines er over praten.

Mijn passie voor reizen vertaal ik graag in een bijzondere en luxe reis op maat voor u.

Een reis en een herinnering die u uw leven lang zult blijven koesteren. Niet alleen de wijze waarop u heeft gereisd, met wie of waar naar toe, maar juist ook de verrassende details die uw reis onvergetelijk maakte en uw verwachtingen overtrof.


Minette Scheffers
Personal Travel Designer