Geurende rozen!

 

Beldi Country Club ligt verscholen in een prachtige tuin net buiten de stadsmuren van Marrakech. De zorgvuldig aangelegde Country Club omvat maar liefst vijftien hectare grond met eeuwenoude olijfbomen, palmbomen, uitgestrekte rozentuinen, rietvelden, citrusbomen en vijvers. Dè ideale plek om heerlijk uit te rusten met het bruisende Marrakech op slechts 10 minuten rijafstand.

De Country Club is door de Franse eigenaars ontworpen als een Marokkaans dorp met verschillende delen, verbonden door smalle paden, tuinen en terrassen. Er zijn twee zwembaden en iedere ochtend wordt het ontbijt geserveerd op het terras onder de pergola met uitzicht over de tuinen. Er is een fraai ingerichte theesalon en er zijn verschillende, open lounges, sfeervol gemaakt met Marokkaanse kussens en lantaarns.

De 38 kamers zijn verschillend ingericht, allemaal met oog voor detail en een Franse touch. Uiterst comfortabel met luxe badkamers, hemelbedden, prachtige tapijten en mooie meubilair. Er zijn enkele traditionele winkeltjes en een atelier voor pottenbakken en glasblazen. Traditionele ambachten worden hier in ere gehouden.

De Spa staat goed bekend en hier kunt u kiezen uit een groot scala aan hammam en massages behandelingen. Een uurtje tennissen, heerlijk fietsen in de omgeving, pottenbakken of een Tajine leren koken…behoort ook tot de mogelijkheden.

Op een klein uur rijden van Marrakech ligt Kasbah Beldi. Het uitzicht op de in de winter besneeuwde toppen van het Atlas gebergte is hier adembenemend, zo ook de rust en vredigheid die hier heerst. Een heerlijke plek in combinatie met de Country Club maar ook perfect voor een speciaal event!

El Jadida is één van de meest historische steden aan de kust van Marokko en een ‘World Heritage Site’. Op steenworp afstand van zee verwelkomd het kleinschalige hotel The Iglesia haar gasten. De oude Spaanse kerk is op prachtige wijze gerestaureerd en beschikt over 9 suites. Een combinatie van deze drie bijzondere locaties van Beldi zorgen voor een unieke reis door het schitterende Marokko!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?