Verborgen schat!

 

Bij Les Cinq Djellabas kunt u zich terugtrekken om volledig te ontspannen te midden van fraaie tuinen met palmen, olijf-, banaan en citrusbomen. Om de bergtoppen van het Atlasgebergte te bewonderen hoeft u slecht uw deur uit te stappen. Dit kleinschalige boetiekhotel ligt midden in de Palmeraie en de uitzichten zijn hier vooral met zonsopgang en zonsondergang fenomenaal.

Les Cinq Djellabas biedt tien lodges die in Afrikaanse stijl gebouwd zijn. Prachtig door bananenbomen omringd en opgebouwd uit duurzame materialen als aarde en riet. Allemaal beschikken ze over een open haard, wat heerlijk is op koele avonden. De Deluxe Suites hebben vrijstaande baden en de nummers 7 en 9 zijn door de ligging mijn favoriet! De lodges  bevinden zich rondom een heerlijk zwembad met luxe ligbedden.

Door het ecologisch verantwoorde en unieke design van top architect Thierry Isnardon, waant u zich een royalty vanaf het moment dat u arriveert. In het restaurant worden Marokkaanse en Internationale gerechten geserveerd. Uw ontbijt wordt geserveerd op u terras voor uw lodge. Ik kon het begin van mijn dag hier niet beter wensen. Pure tijdloze momenten!

De eigenaar van Les Cinq Djellabas heeft ook een gerenommeerd restaurant in de stad; Le Foundouk! Ik raad u aan om hier een avond te gaan eten en te genieten van de magie van Marrakech!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?