Crème de la Crème in Marrakech!

 

Met het Atlas Gebergte op de achtergrond is het gloednieuwe Mandarin Oriental in Marrakech een oase van luxe niet ver van de hectische Medina. Het hotel is een grote aanwinst in deze mystieke stad! De ‘state of the art’ villa’s, prachtige suites, fabuleuze Spa en innovatieve restaurants deden mij mijn adem bij binnenkomst inhouden…

Mandarin Oriental Marrakech ligt te midden van olijfgaarden en schitterende tuinen. De 54 Villa’s, met één of twee slaapkamers, beschikken over een grote tuin, een buitendouche en een groot verwarmd privé zwembad. De 7 Suites bieden een rooftop-terras, ook met pool, net als de twee Spa Suites. Alle logementen zijn voorzien van een elegant en sereen interieur. Er is gebruik gemaakt van zachte kleuren, verfijnde, natuurlijke stoffen en overal liggen de mooiste vloeren. In de avond worden de tuinen verlicht met kandelaars. Duizelingwekkend mooi!

Restaurant Mes’Lalla ademt oriëntaalse glamour. De traditionele Marokkaanse gerechten worden geserveerd met een moderne en Franse touch. In de keuken van Mes’Lalla zwaait de vrouwelijke chefkok Meryem Cherkaoui de scepter. De kneepjes van het vak heeft zij opgedaan in Lyon waar zij studeerde aan het beroemde Instituut van Paul Bocuse. Sinds haar afstuderen prijken Le Majestic in Cannes en Le Crillon in Parijs reeds op haar CV.

Een holistic oase, een world-class Spa en een serene escape van de stress van het dagelijkse leven. Over 1.800 m² verspreidt, biedt Mandarin Oriental twee luxueuze hammams, verschillende behandelruimtes waaronder een Thaise, een yoga-studio en een verwarmd binnenzwembad. Garantie voor een volledige ontspanning!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?