Eerste rang voor de migratie!

 

Migratie, dit magische woord komt absoluut tot leven in het Singita Grumeti Reserve in het noordelijke deel van Tanzania. Hier trekken tussen juni en augustus ruim twee miljoen wildebeesten, zebra’s en andere antilopen voor ‘de deur’ langs. De kuddes trekken over de eindeloze vlaktes op zoek naar eten. Spectaculair is het wanneer uw privé-gids de landrover op een goed uitkijkpunt bij de rivier parkeert. Hoogste tijd om uw fotocamera stand-by te hebben. Het wachten wordt beloond wanneer de wildebeesten met hun gevolg de oversteek door de Mararivier wagen.

Ook in andere jaargetijden is Grumeti bijzonder aantrekkelijk. Er staan dagelijks safaritochten op het programma. Samen met uw gids en een open jeep gaat u op zoek naar het in groten getale aanwezige wild. Leeuwen, luipaarden, olifanten en giraffes op korte afstand gadeslaan is een ervaring die ongetwijfeld fascineert. Na een spannende tocht keert u terug naar de huiselijkheid en de ultieme luxe van de schitterende Singita onderkomens.

Luxe temidden van de natuur, dat is het sleutelwoord bij Singita. De diversiteit aan luxe kleinschalige overnachtingsplekken is groot in het immense gebied van Singita. Slapen onder canvas in een riante safaritent van Singita Sabora zorgt dat ook na zonsondergang de dierengeluiden goed waarneembaar zijn. Terwijl het privéhuis Serengeti House geweldig is voor families of een groep vrienden. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden wat betekent dat er voor iedereen een bijzondere Singita accommodatie is te vinden! Contact u me voor all ins&outs?

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?