Excellent dineren en wijnen van wereldklasse!

 

Het ene wijnhuis in Zuid Afrika is vaak nóg mooier dan het andere, de ene wijn nóg beter dan die u daarvoor geproefd heeft en soms is het uitzicht nóg adembenemender dan u ooit heeft durven vermoeden. En soms, heel soms, is een wijnboerderij zo mooi, dat een foto eigenlijk niet genoeg recht doet aan de schoonheid en schieten woorden te kort. Dat klinkt heel poëtisch, maar in sommige gevallen is het gewoon zo. Bij Delaire Graff is dat zo! Delaire Graff is zo’n wine estate in Zuid Afrika.

Genesteld tussen majestueuze bergtoppen en uitkijkend over de wijngaarden van Stellenbosch biedt Delaire Graff Estate, met zijn schitterende Cape Dutch-architectuur en Afrikaanse kunstwerken, haar gasten de combinatie van een prachtige omgeving, excellent dineren en wijnen van wereldklasse uit eigen kelder.

Met twee uitstekende restaurants, een indrukwekkende kunstgalerij, een diamantshop, een prachtige Spa, een bijzonder hotel, een proeflokaal en natuurlijk de wine estate zelf, weet Delaire Graff één belangrijk doel zeer zeker te bereiken. En dat is, torenhoog, boven haar concurrerende wine estates in de omgeving van Stellenbosch uitstijgen.

Het boetiekhotel heeft slechts tien suites en dit zijn stuk voor stuk kleine meester-werkjes met een panoramisch uitzicht over de vallei en met ieder een eigen plunge pool. Delaire Graff werd in 2003 overgenomen door de Engelse juwelier Laurence Graff en zijn invloeden zijn nog duidelijk terug te zien in het stijlvolle interieur.

Aan de muren van beide restaurants en in het proeflokaal hangen werken van bekende Zuid-Afrikaanse artiesten. De inrichting van beide restaurants is, net als het eten, tot in de puntjes verzorgd. Tel daar het uitzicht bij op en u bent verkocht. Dat durf ik u te garanderen.

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?