Kroonjuweel in de Afrikaanse bush!

 

Lion Sands Ivory Lodge is gelegen in het wildpark Sabi Sand, direct aan de Sabi River en in het Kruger National Park. De lodge is, met lichte en warme tinten, zeer stijlvol ingericht. Er zijn zes prachtige, uiterst exclusieve, suites. Alle zes voorzien van al het denkbare comfort, inclusief een privé plunge pool met uitzicht op de omliggende wildernis.

Opstaan voor de zon opkomt, rijdend door de ochtendmist op zoek naar wild en aansluitend genieten van een prachtige opkomende zon aan de horizon. Ik vond het een onvergetelijke belevenis. Vooral in de winter, onze zomer en het droge seizoen, zijn de rivierbeddingen van de Sabi River de beste plekken om wild te spotten. Tweemaal per dag kunt u per 4×4 safarivoertuig, tezamen met uw ranger op zoek naar de ‘Big Five’.

Na uw safari kunt u zich terugtrekken in de privacy van uw suite of kiezen voor een behandeling in de Africology Spa. De faciliteiten in het hoofdgebouw nodigen u uit voor een drankje aan de bar of een overheerlijke lunch op het houten deck dat uitzicht biedt op de bush en de rivier.

Niet te missen is het bush-diner. De tafel wordt speciaal voor u gedekt in een prachtige setting. Omringd door het licht van lantaarns geniet u van een gastronomische diner in de serene stilte, met alleen dierengeluiden op de achtergrond.

Een unieke ervaring is het doorbrengen van een nacht in één van de spectaculaire treehouses!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?