Onweerstaanbaar Kaapstad!

 

One&Only Cape Town, gelegen in de jachthaven nabij het V&A Waterfront en met een niet te evenaren uitzicht op de Tafelberg, zal uw zintuigen betoveren. Vanaf het moment dat u door de gigantische deuropening binnenwandelt, is het duidelijk dat de One & Only Cape Town één van de meest indrukwekkende hotels van Kaapstad is.

De fine dining restaurants van de beroemde chefs van One&Only Cape Town mag u niet missen en reserveren is aan te raden! Bij Nobu geniet u van de Japanse cuisine en de sophisticated Brasserie Reubens met zijn fusion gerechten is een ‘must-do’. In de state-of-the-art ‘Wine Loft’ liggen meer dan vijfduizend flessen wijn. Bij Vista Bar & Lounge geniet u van een glas champagne of een trendy cocktail. Aan de rand van het zwembad een knapperige steenovenpizza bestellen bij Ristorante Isola behoort ook tot de mogelijkheden..

Strakke lijnen, hedendaagse kunst en donker Afrikaans hout accentueren de ruime kamers en suites. De marmeren en-suite badkamer heeft een groot bad en een inloop regendouche. Open de glazen deuren, neem plaats op uw patio en geniet van het prachtige zicht op de haven. Of naar keuze van het magnifieke uitzicht op de tafelberg, die de kamers in het zeven verdiepingen tellende Marina Rise u bieden.

De Spa van One&Only, een oase van serene rust in de stad, is absolute verwennerij na een dagje toeren door de schitterende omgeving van het prachtige Kaapstad. Een unieke beleving is het ondergaan van een pedicure & manicure behandeling van de Internationaal geroemde therapeut Bastien Gonzalez, een kunstenaar op voet&handgebied!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?