Bijzondere onderkomens!

 

Morukuru Family bestaat uit een drietal prachtige accommodaties, in Johannesburg, in het Madikwe Game Reserve en inmiddels ook in De Hoop Nature Reserve in het zuiden van Zuid Afrika. Deze luxe & bijzondere onderkomens zijn aangesloten bij de prestigieuze keten Relais & Chateaux, wat garant staat voor hoogwaardige service, kwaliteit en heerlijk eten!

Start uw Zuid Afrika reis in Atholplace Hotel of de Atholplace Villa. Beide bevinden zich in Athol, een chique buitenwijk van Johannesburg. Atholplace Hotel biedt negen ruime suites. Er is een bibliotheek met openhaard, een heerlijke plek om een boek te lezen. In de tuin treft u een groot zwembad met luxe ligbedden. Dineren doet u in het AtholPlace Restaurant met een fantastisch keuzemenu en de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te dineren. De Villa is een ideale uitvalsbasis als u meer behoefte heeft aan privacy. Met drie slaapkamers en een grote living biedt deze villa ruimte aan zes volwassenen en twee kinderen. In de grote idyllische tuin met eigen zwembad, kunt u hier samen met uw familie heerlijk genieten. De nabijgelegen wijk Sandton is dé plek in Johannesburg om te shoppen of te genieten van gezellige terrassen en goede restaurants.

Aansluitend nemen we u graag mee naar Morukuru. De privé safarilodge met 3000ha eigen grond, direct grenzend aan het Madikwe Game Reserve op ca. 4 uur rijden ten noordwesten van Johannesburg. Het bestaat uit The River Lodge, The Owners House en The Farmhouse. De River Lodge en Owners House liggen op korte afstand van elkaar aan de Marico rivier. The Farmhouse ligt iets verder weg, midden in de prachtige bush. De drie lodges van Morukuru in het Madikwe Game Reserve reserveert u exclusief. Een groot voordeel want u bepaalt zelf hoe lang en hoe laat u op safari gaat. Ook is het aan u te bepalen wat er voor lunch en diner op het menu staat, in overleg met uw eigen chefkok. Daarnaast staat het voltallige personeel staat tot uw beschikking.

Uw safari’s maakt u in het 75.000 hectare grote malariavrije privé reservaat Madikwe. Hier vindt u niet alleen de Big Five, maar ook andere bijzondere dieren, waaronder de bedreigde Afrikaanse wilde honden. Samen met uw privé ranger ontdekt u de geheimen van Madikwe. Alle lodges beschikken over een zwembad zodat u naast de safari activiteiten ook heerlijk kunt ontspannen en een verfrissende duik kunt maken.

Vanuit het noorden reizen we naar het zuiden. We zijn op weg naar één van Afrika’s mooiste kustgebieden, het 36000 ha grote De Hoop Nature Reserve. Dit gebied is dé ideale locatie voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Talrijke walvissen bezoeken van mei tot september de baai waarvan de kustlijn bestaat uit zandstranden en rotsen. Daarachter ligt een uitgestrekt duinengebied. Aan zee ligt hier het prachtige, luxe familiehuis; Morukuru Ocean House en het beschikt over vier slaapkamers. Dit gracieuze privéhuis met zwembad, openhaard, bar en wijnkelder is voorzien van alle luxe. Met de mogelijkheid om gebruik te maken van een privé kok, butler en naar keuze een nanny kunt u onbezorgd genieten van de warme gastvrijheid van de Morukuru Family!

Uiteraard kunt u deze bijzondere onderkomens op unieke locaties ook apart van elkaar reserveren. Reist u met uw familie of een groep vrienden, dan is een privévilla met meerdere slaapkamers echt ideaal!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?