Sluier van magie!

 

Ontdek Rajasthan en laat u leiden door ‘ The Land of Kings’. Het maakt niet uit waar uw reis begint of wanneer uw reis eindigt. Het gaat om de mensen die u ontmoet, de bezienswaardigheden die u tegenkomt en de ontdekkingen die u doet op deze onvergetelijke reis door dit prachtige deel van India. Er hangt een sluier van magie over Rajasthan. Niet te vergelijken met waar dan ook ter wereld. Rajasthan is adembenemend mooi, indrukwekkend en fascinerend. Deze staat is overladen met eeuwenoude geschiedenis, kunst, cultuur en wilde dieren.

De Suján Luxury Hotelcollectie staat voor kleinschaligheid, persoonlijk service en het belang van conservatie zonder concessies te doen in luxe. Suján Rajmahal Palace is een perfect uitgangspunt om uw reis door Rajasthan te beginnen. Het is de thuisbasis van de Maharadja van Jaipur, de roze stad van Rajasthan. Het prachtige koninklijke paleis ligt in het hart van deze bruisende stad. De spiegeldeuren, de prachtige marmeren trap, de indrukwekkende kroonluchters en dierbare familie bezittingen zijn met veel zorg bewaard gebleven. Dit indrukwekkende onderkomen bestaat uit 14 Royal Apartments en Suites.

Het tentenkamp Sher Bagh ligt aan de rand van Ranthambore National Park in het Zuidoosten van de provincie Rajasthan. Het kamp heeft een prachtige ligging midden in de natuur en hoewel het maar heel kleinschalig is, bent u hier toch van alle gemakken voorzien. Hier gaat u tijdens een gamedrive op zoek naar de tijger. Ook is het mogelijk om te paard of zelfs op een kameel op pad te gaan, waarbij u kleinere dieren en watervogels kunt spotten.

Kamperen in de woestijn, dat klinkt eenvoudig maar zodra u bij The Serai arriveert zult u zien dat het ook op een hele luxe manier kan. Het kleinschalige, exclusieve tentenkamp van The Serai ligt net buiten Jaisalmer en wordt omgeven door alleen maar woestijn en zand, veel zand. Dat betekent echter niet dat hier niets te beleven valt. Integendeel! Het tentenkamp biedt luxe faciliteiten zoals een Spa en een zwembad, die voor ontspanning en verkoeling zorgen nadat u de woestijn per kameel verkent heeft. Bezoek hier zeker ook het historische Jaisalmer dat bekend staat om zijn kamelenmarkt en de ‘Golden Fortress’…

Luxe kamperen in de Indiase wildernis, dat is één worden met de natuur en betekent volop avontuur. Middenin Rajasthan, tussen de steden Jodhpur en Udaipur ligt Jawai, een ongerept natuur- en wildreservaat. Hier leven veel luipaarden. In dit natuurgebied ligt Jawai Leopard Camp, een exclusief en luxueus tentenkamp. Het is de laatste aanwinst van de Suján Luxury hotelcollectie en is een prachtige stop in uw indrukwekkende reis door Rajasthan!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?