Sereniteit en ultieme luxe!

 

Bali is misschien wel één van de mooiste plekken ter wereld. De zee is blauw, de stranden zijn wit en hier ontspannen is van het hoogste niveau. Daarom mag uw onderkomen uiteraard niet afdoen aan de schoonheid om u heen. Hoog op de klippen boven de Indische Oceaan, aan de zuidkust van Bali, torent Alila Villas Uluwatu. Dichtbij de tempels van Uluwatu, niet ver van Jimbaran. Bijna te perfect om waar te zijn, zo ervaar ik de eerste aanblik van dit indrukwekkende villaresort. Alila Uluwatu is het summum van luxe en op alle fronten voorzien van oogverblindende schoonheid.

Alila heeft zich in korte tijd een plaats en een reputatie verworven als één van de meest vooraanstaande hotelketens van Zuidoost-Azië. In alle gevallen gaat het om comfortabele en luxueuze onderkomens op bijzondere plekken. Overal is Alila trouw aan het concept; Een mix tussen modern design en lokale architectuur en vooral respect voor het milieu.

Alila Uluwatu beschikt over 65 villa’s, allemaal met een eigen privé-zwembad en butlerservice. Qua inrichting, comfort en sfeer een echt lifestyle-hotel, maar ook rustgevend en kunstzinnig en daarbij een uitzicht om nooit meer te vergeten.

Noemenswaardig is een 50 meter lang zwembad, geprezen als ‘sexiest infinitypool in the world’. Dit zwembad wordt niet eens zoveel gebruikt; Alle hotelgasten hebben immers, naast deze parel, een privézwembad bij hun villa. Het terras naast het zwembad wordt wel gebruikt. Overdag om te staren naar de horizon en ’s nachts om weg te dromen bij de spectaculaire sterrenhemel…

De Spa is een droom en meer dan compleet uitgerust. Hier kunt u zich laten onderdompelen in Balinese wellness. De Spa-treatments worden ook aangeboden in uw villa of onder de heldere sterrenhemel aan uw privézwembad. De yoga en meditatiesessies zijn aan te bevelen. Oh ja…en complimenten voor de chefs en de obers! Zij bereiden de mooiste maaltijden en brengen u de meest verfrissende cocktails.

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?