Ongerept regenwoud!

 

Op Langkawi strijkt u neer voor de oudste regenwouden ter wereld, de zandstranden die zo wit zijn dat het bijna pijn doet aan uw ogen, het rijke onderwaterleven en de indrukwekkende rotsformaties. De rotsformaties vormen eilandjes in de zee, Pulau’s, die veelal ontoegankelijk zijn. Dit landschap leverde het eiland internationale erkenning op want een aantal jaar geleden kreeg het door Unesco de ‘Global Geopark’ status toegewezen.

De noordkust van Langkawi is rustig en ongerept. Tussen brede stranden en oerwoud heeft zich hier The Datai gevestigd. Trappen en kronkelende paden leiden u door de jungle naar het prachtige witte zandstrand. Kijk niet verbaasd als een groepje apen onderweg uw pad kruist.

De 125 kamers, villa’s en suites liggen ofwel in het hoofdgebouw omringd door jungle of aan het strand. Beide locaties bieden hun eigen charme en sfeer. Buggy-service zorgt ervoor dat u zich makkelijk kunt verplaatsen. Uiteraard kunt u de afstand naar keuze ook wandelen. Na een paar dagen verblijf in dit fantastische resort aan de Andaman Zee voelt u zich al gauw helemaal één met de natuur.

Wanneer u toe bent aan iets actiefs is er volop om uit te kiezen. Gaat u de jungle verkennen, een kookles volgen of het water op met de schooner Naga Pelangi? Of kiest u voor rust en ontspanning en begeeft u zich richting de The Datai Spa? Die is gelegen aan een kleine rivier in de tropische tuin. Het kan allemaal!

Houdt u van golf? Dan is een bal slaan op Langkawi bijzonder! Els Club Teluk Datai werd geopend in 1992 en heeft al veel prijzen gewonnen. De baan ligt, net als The Datai, te midden van het groen van het regenwoud en het blauw van de Andaman Zee. Het ontwerp is heel milieuvriendelijk en past uitstekend in de omgeving. Eén van de greens ligt bijna in zee. Hier golfen is een bijzondere ervaring!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?