Versmelten met de natuur!

 

Veelvuldig bekroond, zal Rayavadee u verrassen met zijn charme, elegantie en tradities. Rayavadee is gelegen op een schiereiland dat is omgeven door één van de mooiste stranden van Thailand, zeegroene wateren van de Andaman Zee en door dramatische kalksteenrotsen.

Rayavadee combineert naadloos een stylische accommodatie, fine cuisine en een onberispelijke warme service. Ver weg van de ‘hustle and bustle’ van Phuket en Krabi. Te midden van elf hectare kokosplantage heerst een ultiem gevoel van privacy.

Rayavadee biedt 98 pavilions en 4 luxe privé villa’s die verspreidt liggen door de tropische tuinen en worden omgeven door strand. De unieke sfeer van een idyllisch Zuid Thais dorp komt hier tot leven.

‘Raya’ is het hoofdrestaurant met traditionele Thaise gerechten op het menu. Papegaaivis gepocheerd in een bouillon van kokos en citroen is één van de meest favoriete gerechten. En laten we ‘The Grotto’ niet vergeten aan het strand van Phranang. De perfecte plek voor een onvergetelijke zonsondergang, cocktails, genieten van lekkere hapjes met uw voeten rustend in het warme zand..

De Spa van Rayavadee is geïnspireerd door de oude traditionele Thaise remedies, de filosofie van welzijn van lichaam & geest en behandelingen die een ongekende diepe ontspanning bieden.

De kunst van de Thaise keuken kunt u bij Rayavadee leren tijdens de aangeboden kooklessen.

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?