Betoverende uitzichten!

 

Koh Yao Noi is alleen per boot bereikbaar. Een schilderachtig en nog authentiek eiland tussen Phuket en Krabi, in het Zuiden van Thailand gelegen. Vanaf het eiland kunt u de hoog uit de zee rijzende kalkrotsen van Phang Nga Bay aanschouwen.

Prachtige natuur is op Koh Yao nog altijd in overvloed aanwezig én ongerept. Ik was onder de indruk van de maagdelijke stranden, hoge kliffen en weelderige plantengroei. Met een cocktail in de hand, uitkijkend over de oceaan. Een betoverend uitzicht, het perfecte plaatje… Zon, zee en prachtige onbewoonde eilandjes geven u het ultieme paradijsgevoel. Al uw zintuigen worden, zoals de naam van het resort al doet vermoeden, hier geprikkeld.

Moderne luxe en natuurlijke schoonheid gaan hand in hand bij Six Senses Yao Noi. De ruime en elegante villa’s liggen verscholen tussen de dichtbegroeide heuvels en hebben allemaal een badkamer met buitendouche, een pool met zonneterras, living met een Bose hifisysteem & butlerservice. De grotere Pool Villa’s met twee slaapkamers zijn ideaal voor families met kinderen.

De wateren rond het eiland staan bekend als fantastische duiklocaties. Uw butler organiseert graag activiteiten voor u, zoals Thais vissen, een BBQ op een afgelegen eiland, rotsklimmen, varen met een Yacht, catamaranzeilen of wat vindt u van een kajaktocht door de mangroves?

Met een goed gevulde wijnkelder en keuze uit verschillende restaurants komt de innerlijk mens hier ook zeker aan zijn trekken. Restaurant ‘The Dining Room’ biedt fine dining met een Organic European Cuisine. De glazen vloer maakt het tot een unieke setting.

Stress is op Koh Yao Noi nog niet uitgevonden en al helemaal niet in de Six Senses Spa! Hier staan traditionele Thaise therapieën op het uitgebreide menu.

Sx Senses Yao Noi is een verademing met een adembenemend uitzicht!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?