Verrassende luxe in Bangkok!

 

De wereldwijde trend van boetiekhotels is niet aan Bangkok voorbij gegaan. Ook in de Thaise hoofdstad zijn overal kleinschalige luxueuze hotels geopend. Allemaal met een eigen stijl, met een klassieke, ultramoderne of juist theatrale inrichting. Slapen in één van Bangkoks boetiekhotels staat garant voor een luxueus verblijf met een persoonlijk karakter.

De internationaal vermaarde architect Bill Bensley tekende voor het verfijnde art deco-ontwerp van The Siam, in het rustige Dusit-district. Op enkele minuten van Wat Po, de Grand Palace en de Smaragden Boeddha.

De combinatie van creatief design en Thaise decoratie weerspiegelt de rijke cultuur en geschiedenis van het land. Elke suite weerspiegelt individuele thema’s uit de 20e eeuw. Er zijn 39 suites en sommige bieden een dromerig uitzicht op de Chao Phraya-rivier. Daarnaast zijn er ook twee Pool Villa’s en dat is uniek in de stad!

Ook uniek, zijn de activiteiten die The Siam biedt, van yoga tot kooklessen. Er is een filmzaal met retrostoelen en een muay-thaiboksring in de fitnessruimte. U kunt ook heerlijk ontspannen in de Spa van The Siam na een dag struinen door de stad.

De Deco Bar & Bistro met een ‘snappy’ black & white entourage is hip en populair!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?