Tropische oase!

 

Anguilla is een klein eiland in de Caraïben. Het is beroemd om zijn stranden en dit is zeer terecht. Aan de lange kustlijn liggen 33 stranden, die tot de allermooisten van het Caribisch gebied behoren. De zachte, poederachtige, witte zandstranden gaan over in ondiepe, blauwe watervlakten, die net zo kalm, rustgevend en aangenaam aandoen als de ontspannen ‘laid-back’ houding van de eilandbewoners. De hoofdstad, ‘The Valley’ genaamd, is gelegen aan de westkust van het eiland.

Verblijven in stijl met de Caraïbische zee op steenworp afstand. Malliouhana is een kleinschalig, 44 kamers tellend boutique hotel, gebouwd op een klif en met een zicht van 360 graden over zee. Sinds jaar en dag is Malliouhana een begrip op Anguilla. Bijna twee jaar lang is het hotel gesloten geweest in verband met een grootschalige renovatie. Nu weer heropend met een fris en betoverend interieur.

De Designer liet zich inspireren door de kleuren van de zee en de witte stranden. Mint, saffraan, mango en wit komen dan ook veelvuldig terug in de decoratie. De gedistingeerde ambiance is een mengsel van een Engels ‘Countryhouse’ in combinatie met Franse Rivièra-allure. Uiteraard met een relaxte tropische sfeer! Anguilla wordt omgeven door ongerepte en kleurrijke koraalriffen dus een duik- of snorkeltocht mag niet op uw agenda ontbreken. Daar is Malliouhana de uitgelezen plek voor!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?