Droomstrand!

 

Aan één van de mooiste stranden van Aruba ligt het Bucuti & Tara Beach Resort, al jarenlang een zeer populaire kleinschalige hotspot op het eiland. Het hagelwitte strand Eagle Beach wint al sinds jaar en dag de prijs als één van de mooiste droomstranden ter wereld. Een bevoorrechte locatie dus!

Bucuti & Tara Beach Resort bestaat uit Bucuti Beach en het nieuwere Tara Beach Suites & Spa gedeelte. Tara Beach Suites & Spa ligt direct op het prachtige strand en de suites zijn hier strak en modern ingericht. Rust en romantiek zijn de sleutelwoorden. Het boutique hotel, dat alleen toegankelijk is voor volwassenen, is dan ook niet voor niets uitgeroepen tot ‘Meest romantische hotel ter wereld’.

Het Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba heeft een klein, maar mooi zwembad met jacuzzi dat wordt omgeven door een houten zonnedek met ligbedden en parasols. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte. Tegenover het hotel zijn twee tennisbanen, waar u als gast overdag gratis gebruik van kunt maken. In de kleine Spa staan heerlijke behandelingen op het menu.

Bij Restaurant ‘Elements’ met een groot terras aan het strand, geniet u van heerlijke wereldgerechten. De Chef’s Table bij Restaurant ‘Carte Blanche’ is een begrip. Met maar zestien couverts is er vaak een wachtlijst dus op tijd reserveren is een must. Chef Dennis van Daatselaar kookt hier de sterren van de hemel en verrast u graag met een fantastisch 5-gangen Chef’s Surprise menu…

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?