Binnenkijken bij Piet Boon!

 

Ontwerper en interior designer Piet Boon liet zich jaren geleden al verleiden door het prachtige eiland Bonaire. Hij richtte tien luxe villa’s in en deze schitterende villa’s zijn te huur. De villa’s zijn ontworpen in een moderne stijl en met natuurlijke materialen, wat zorgt voor een robuust karakter. Daarnaast zijn de villa’s uiteraard ingericht met exclusieve meubels en verfijnde kunst.

De Beach Houses van Piet Boon zijn prachtige, ruime oceanfront villa’s, gesitueerd op Punt Vierkant, aan de Zuid Westzijde van het eiland. In totaal zijn er vijf van deze Oceanfront villa’s op dezelfde rij gelegen. De villa’s bieden bijzonder veel privacy. Via een trapje bereikt u de Caribische zee, zodat u kunt duiken en snorkelen in uw eigen achtertuin!

De openlucht buitenliving, de met palmbladen overdekte veranda en het spectaculaire uitzicht over de oceaan maken de villa’s tot een hele speciale plek. Door de directe toegang tot de zee kunt u genieten van passerende flamingo’s en de adembenemende zonsondergang met uitzicht op uw eigen privé baai. De tuin, voorzien van prachtige tropische bomen en planten, is ruim en voorzien van zeer comfortabel meubilair. Verkoeling vindt u in het stijlvolle zwembad en het loungebed is een heerlijke plek met een goed boek.

Wilt u liever ontspannen in de schaduw? Dat kan onder de gazebo, met ook weer dit geweldig uitzicht! Aan deze kant van het eiland worden zeer regelmatig dolfijnen gespot; een extra reden om uit te kijken over het azuurblauwe water…

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?