Chic & Stijlvol!

 

Baie des Flamands is de meest stylische baai van St Barth. Hotel Isle de France is sinds jaren al één van de meest hippe hotels van het eiland en opereert nu onder de hoede van het luxe brand Cheval Blanc, onderdeel van Louis Vuitton. Om te kunnen tippen aan haar zusterhotels in Courchevel en op de Malediven heeft het hotel een grootschalige renovatie ondergaan.

Gustavia ligt met de Mini-Moke, die volop op het eiland gehuurd worden, maar vijf minuten van Cheval Blanc. De gezellige hoofdstad is perfect om aan het einde van de dag nog even heerlijk te gaan shoppen of een drankje op een terras te doen.

De constante zwoele bries, de parelwitte zandstranden en het uitzicht op het turkooisblauwe water zorgen ervoor dat u Cheval Blanc eigenlijk nooit meer wilt verlaten. De 38 ruime en moderne kamers en de twee villa’s zijn met rustige natuurlijke tinten en veel wit ingericht. Ze liggen direct aan het strand of liggen genesteld in de tropische tuin achter het resort en bieden hierom veel privacy. De badkamers zijn gekroond als de beste van het eiland.

Bij Restaurant La Case de L’Isle geniet u, uiteraard buiten op het terras, van koele Franse wijnen of champagnes en fantastische verse visgerechten. Lunchen kan ook op het strand; Met uw voeten in het zand!

De Spa van Cheval Blanc werkt met producten van Guerlain. Als u hier binnenwandelt nodigt de bloemengeur ‘Tropical-Chic Signature Fragrance’ u uit om zelf deze unieke wellbeing experience te ondergaan!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?