Vleugje Franse nonchalance!

 

Le Mas Candille in Mougins is een charmant vijfsterrenhotel dat behoort tot Relais & Chateaux. Gesitueerd tussen Nice en Cannes is Mougins een ideaal uitgangspunt om de Côte te gaan ontdekken. Hier komt u terecht in een exclusieve oase van rust en luxe. Een plek die dorpsgenoot Pablo Picasso ongetwijfeld aan het schilderen had gezet.

De absolute trots van dit prestigieuze adres is het sfeervolle Restaurant Le Candille, bekroond met een Michelin*. Het hotel ligt op een heuvel en hierdoor geniet u ’s avonds van een hemel vol sterren en een dal vol lichtjes. Op het heerlijke terras wordt elke ochtend ook een royaal ontbijt geserveerd. Aan het zwembad bevindt zich Restaurant La Pergola. Warme Mediterraanse gerechten als ook voortreffelijke salades staan hier op het menu.

Wat ik ook aantrekkelijk vind, is de Spa waar men met Shiseido producten werkt. De Spa Shiseido is gelegen in een Japanse tuin. Na het gebruik van de sauna, jacuzzi en een holistische behandeling voelt u zich als herboren. Het hotel is uitgerust met maar liefst drie zwembaden en een zonneterras met ligstoelen. De plek om eindelijk dat boek eens te lezen…

Ook genoeg actieve mogelijkheden! Wat dacht u van een bezoek aan de parfumstad Grasse, een wandeling door ‘vieux’ Mougins of een partijtje Jeu de Boules? En wat is er leuker dan na afloop te proosten op uw behaalde winst tijdens een heerlijke wine-tasting!

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?