Très très elegant!

 

Luxueus design, tijdloze elegantie en een ongeëvenaard comfort. Al vele decennia staat de naam Peninsula voor glamour en stijl. Met The Peninsula Paris opende de luxe hotelgroep in de zomer van 2014 haar eerste vestiging in Europa. In hartje Parijs, in een klassiek Frans gebouw, slechts enkele schreden verwijderd van de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées, direct aan de beroemde Avenue Kléber. Veertien luxe auto’s, met of zonder chauffeur, staan te uwer beschikking. Waaronder prachtige klassieke Rolls Royce’s, gloednieuwe BMW’s en twee Mini Cooper’s voor de boodschappen.

Op maat gemaakte kroonluchters, prachtige stoffen, marmeren vloeren en moderne meubelen tekenen dit schitterende The Peninsula Paris. Bij de stijlvolle inrichting zijn kosten nog moeite gespaard. De kamers zijn ingericht met zachte grijs- en crèmetinten en bieden uitzicht op Avenue Kléber of de binnenplaatsen van het hotel. In de badkamers wordt het excellente niveau van het hotel, door de ligbaden van de Nederlandse premium fabrikant Kaldewei, luxe amenities van Oscar de la Rente en een nageldroger, onderstreept.

Terras Kléber beschikt over één van de grootste terrassen van Parijs. ‘Café Society’ op zijn best en de ideale spot om te relaxen en ‘see and be seen’. Hier kunt u lunchen en dineren. Bij L’Oiseau Blanc treft u een ‘bistronomique’ menu van Chef Sidney Redel. Dit restaurant met rooftop terras biedt een bijna niet te evenaren zicht op de stad Parijs.

Na een drukke dag in de stad staat de royaal uitgemeten Spa met binnenzwembad volledig tot uw beschikking. Door de geraffineerde decoratie, de gepersonaliseerde service en topgastronomie is dit hotel een absolute  ‘must-do’…

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?