Stijlvol en opvallend!

 

Logeren bij Cavo Tagoo op Mykonos is een bijzondere beleving. Dit geweldige designhotel ligt hoog op een klif en biedt een geweldig uitzicht over de Egeïsche zee. Door het gebruik van veel lichte tinten en natuurlijke materialen wordt het strakke design nog mooier en steekt het fantastisch af tegen het azuurblauw van de zee. Wit domineert niet alleen chic in de kamers, maar in het gehele hotel. Het zorgt samen met de heerlijke lounge muziek, die je op de achtergrond hoort, voor een relaxte sfeer.

De architect achter dit strakke design is Paris Liakos. Het hotel heeft een prijs gewonnen voor de mooiste architectuur en design in de Cycladen en draagt deze titel met trots. Het originele karakter van de rotsen en stenen is overal bewaard gebleven, wat een verblijf in Cavo Tagoo een unieke belevenis maakt. Cavo Tagoo ligt in de heuvels op loopafstand van Mykonos-Stad. Hier vindt u een walhalla aan leuke shops, terrassen en goede restaurants.

Het hotel heeft 80 unieke, luxe ingerichte kamers en suites met ieder een adembenemend uitzicht over zee. Genietend van een koel glas witte wijn op het privé terras van één van de suites vond ik hier de perfecte balans tussen comfort, luxe, goede service en stijl!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?