Bohemian spirit!

 

Hotel San Giorgio Mykonos is ingericht door de ontwerpers Annabell Kutucu & Michael Schickinger, die een fantastische relaxte bohemian sfeer hebben gecreëerd. San Giorgio Hotel is een project van Design Hotels en sinds de opening werd het al snel een ‘place to be’ op het Griekse eiland.

Het San Giorgio hotel heeft 33 kamers, van vrij basic tot luxe suites. Allemaal ingericht met een moderne mediterrane stijl en een vleugje Bohemian Marokkaans. De witte basis laat de accessoires en bijzondere meubelstukken perfect tot hun recht komen. Minimalistisch en ingetogen. Kalm en rustgevend, een plek waar iedereen zich snel thuis voelt.

Overal warme stijlvolle houttinten en natuurlijke materialen die voor veel sfeer zorgen. Rotan hangstoelen, houten krukjes, grote hanglampen, veel hangmatten en prachtige met veel persoonlijke aandacht ingerichte kamers. De inrichting in de kamers is ook gecombineerd met een Marokkaans touch, die terugkomt in de vorm van mooie kleurrijke Perzische vloerkleden, Marokkaanse lampen en bohemian kussens. San Giorgio lijkt weggelopen te zijn uit een interieurtijdschrift.

Luieren in een hangmat naast het zwembad, een drankje drinken in één van de rieten schommelstoelen, genieten van een pure, verse maaltijd aan een lange houten tafel of een duik in zee. Dat laatste doet u ver weg van de drukke stranden, vanaf een platform tussen de rotsen, zodat u heel puur kunt genieten van azuurblauw water en kleine visjes die langs uw benen zwemmen… Toch zin in drukte? De hippe beachclub Scorpios ligt om de hoek…

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?