Stijlvol met karakter!

 

Zodra ik binnenloop bij Gran Melià Villa Agrippina overvalt mij een gevoel van luxe en rust. Het schitterende resorthotel ligt bijna in de achtertuin van het Vaticaan en op korte loopafstand van Piazza Navona en Trastevere. Midden in het historische centrum van Rome, op een méér dan perfecte locatie!

Het luxueuze hotel, behorend bij de bekende Meliá-keten, is gebouwd op de plek waar ooit de historische Villa van Agrippina stond. De eigenaresse was de beroemde keizerin en moeder van Keizer Nero. Traditionele luxe wordt hier op briljante wijze gecombineerd met verrassende avant-garde accenten. Een prachtige tuin met sinaasappelbomen en een heerlijk zwembad met eromheen lounge bedden, zijn de grote troeven van het hotel. Daarnaast heeft het een dakterras met een niet te evenaren uitzicht over deze weergaloze stad…

De 116 kamers zijn met veel oog voor detail ingericht. Klassiek wordt hier op een unieke wijze samengebracht met modern design. Uiteraard zijn de kamers van alle gemakken voorzien. De badkamers zijn een lust voor het oog en het geboden ‘kussenmenu’ zorgt ervoor dat u uitgerust en vol energie opstaat. Klaar voor een nieuwe dag in Rome! De ‘Red Glove’ service verwent de meest veeleisende gast met onder ander een privé check-in, open bar en persoonlijke butler & conciërgeservice.

Een goed bewaard geheim in Rome is Viva Voce, Villa Agrippina’s signature restaurant. Michelin* Chef Alfonso Iaccarino zwaait hier de scepter. Op het menu staan heerlijke Italiaanse specialiteiten. De traditionele Spaghetti Carbonara is een aanrader!

De elegante Spa van ‘My Blend by Clarins’ is een heerlijke plek om uw voeten te laten verwennen na een dag shoppen in Rome! Uiteraard staan er ook andere verwennerijen op het menu…

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?