Portugese verleiding!

 

De kust ten noordwesten van Lissabon biedt een tal van schilderachtige plaatsjes zoals Ericeira, Peniche en natuurlijk Sintra, opgenomen op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Sintra biedt naast weelderige tuinen ook barokpaleizen die uit een sprookje weggeplukt lijken te zijn. Na ongeveer 45 minuten rijden treffen we een droomhotel te midden van het Portugese niets.

Areias do Seixo is een magische plek, een Portugese verleiding in de duinen en op vijf minuten lopen naar het strand. Hier voelt u dat de originaliteit, het comfort en het raffinement in een perfecte harmonie zijn. Areias do Seixo is een oase in een natuur vol met pijnbomen en prachtig gelegen aan zee. Een plek voor romantische zomers aan het strand, mooie gesprekken bij kampvuren en ultieme ontspanning.

Elke kamer vertrouwt u een ander verhaal toe. Overal voelt u de inspiratie, afkomstig uit Marokko, India en Afrika. Lokale materialen zoals steen, kiezel, glas en hout domineren de uitstraling en alles in harmonie met de natuur. Vanaf de houten patio van uw kamer heeft u een prachtig uitzicht over de oceaan in de verte en de duinen. Elke kamer is voorzien van een jacuzzi en een regendouche. De rieten mand met handdoeken, bloemen, verse aardbeien en zonnehoeden…zorgen voor een bijzondere sfeer. Elke kamer heeft een open haard en vloerverwarming waardoor het hier ook in de winter genieten is.

Het restaurant biedt u een reis van geuren, smaken en kleuren. Gastronomische maaltijden worden bereid van verse, natuurlijke ingrediënten en in het restaurant van het Areias do Seixo geserveerd. U geniet hier tijdens de maaltijden van kleurrijke combinaties van lokaal gekweekte biologische groenten en vers tropisch fruit.

Open zeker ook de geheimzinnige deur van de spa en dompel u onder in unieke sensaties. Het is namelijk een Marokkaanse Spa van wereldklasse. Keer hier terug naar de oorsprong, zonder haast en op een plaats waar alles draait om gevoel. Deze wellnessruimte is uitgerust met een sauna, een Turks bad, twee massageruimtes, een Vichy douche en een buitenzwembad. Op het menu ook een keuze uit verschillende behandelingen volgens de Indiase Ayurvedische traditie.

Ontdek Portugal & Spanje op een andere manier! Ik kan voor u een schitterende 12 daagse rondreis samenstellen waarbij u overnacht in zeer bijzondere hotels en op prachtige locaties. Informeert u bij mij naar deze mogelijkheden.

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?