Onweerstaanbare Spaanse charme!

 

Na ongeveer drie kwartier rijden vanaf Sevilla, de bruisende stad van Andalusië, arriveren we bij Hacienda de San Rafael. Een schitterend landgoed tussen zonnebloemvelden en ontelbaar veel oude olijfbomen. Een exclusief toevluchtsoord waar rustieke charme en moderne verfijning perfect samengaan. Sprakeloos zijn we als we bij de grote poort arriveren en aankomen bij de schitterende witte Hacienda en een binnenplaats vol bloeiende bougainville.

Ten zuiden van de Hacienda ligt de stad Jerez de la Frontera: een opwindende mix van sherry, paarden en flamenco. Ook het Nationaal Park Coto Doñana ligt op rijafstand. Dit gebied is met zijn vele moerassen en rivierdelta de ideale rustplaats voor trekvogels op hun lange tocht naar Afrika.

Hacienda de San Rafael heeft 11 grote stijlvolle kamers die allemaal uitkomen op de binnenplaats en beschikken over een eigen veranda. Alle met antieke meubelen en kunststukken ingerichte kamers beschikken over een volledig uitgeruste badkamer. De tussen de bloemen verscholen casita’s hebben een grote slaapkamer en woonkamer met eigen tuin en gedeeld zwembad; Dit zijn ware paradijsjes!

Beleef het Andalusische landleven met een wandeling over het grote landgoed. Ontspan bij het prachtige zwembad. Of vermaak u op koudere dagen met een boek uit de bibliotheek bij de openhaard. Geniet van heerlijke lunches, tapas en diners op de terrassen onder het genot van Spaanse muziek.

Ik waarschuw u alvast. Hier is afscheid nemen moeilijk. Hier wilt u nooit meer weg…

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?