Andalusisch genot!

 

Puente Romano Beach Resort & Spa is sinds jaar en dag een icoon aan de prestigieuze kust tussen het mondaine Marbella en de jachthaven van Puerto Banus in het Zuiden van Spanje. Met recht een ‘Leading Hotels of the World’. Alles straalt hier grote klasse uit. De internationale keuken is voortreffelijk, de service onberispelijk en de Six Senses Spa is ‘heaven on earth’.

Het befaamde luxe hotel grenst direct aan de boulevard en het strand. Puente Romano is als een Andalusisch dorp gebouwd. De 266 kamers zijn ondergebracht in witte gebouwen met maximaal drie verdiepingen en liggen verspreid in een prachtig tuin met smalle steegjes, watervallen en wel vierhonderd verschillende planten- en bloemensoorten.

Ook het culinaire aanbod is van een hoog niveau. Bij de ‘Puente Romano’, de mooie verlichte Romeinse brug, is het ’s avonds goed toeven. Loungen op kleurige kussens is dè perfecte chill out. Rondom de binnenplaats, Plaza Village, biedt het hotel een indrukwekkend gastronomisch aanbod. De fameuze chef-kok Dani García zwaait hier de scepter. Onder andere de Tapasbar & Brasserie Bibo is een place to be in de verre omstreken van Marbella!

Puente Romano Beach Resort & Spa huisvest, als één van de weinige hotels in Europa, een Six Senses Spa. Een serene rust overvalt u bij binnenkomst in deze prachtige Spa die zen is ingericht met natuurlijke materialen. U kunt hier genieten van de befaamde Six Senses Signature treatments. Er zijn zes behandelkamers op de begane grond en een verdieping hoger liggen in de buitenlucht vier overdekte behandelruimtes, waar u tijdens uw massage het ruisen van de zee kunt horen. De Spa heeft een verwarmd binnenzwembad met hydrotherapiestralen, een dompelbad met koud water, belevenisdouches, een kruidenstoombad en uiteraard een sauna en hammam. Holistische programma’s worden ook aangeboden, zoals Yogic Detox en Yogic Sleep. Een programma onder begeleiding van een Personal Trainer is ook mogelijk!

Puente Romano Beach Resort & Spa is het gehele jaar geopend en door de zachte temperaturen in onze winters ook dan een heerlijke escape!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?