Oogstrelende luxe!

 

Na een korte vlucht met het privé-watervliegtuig arriveert u in een waar paradijs. De vlucht in deze ‘privé-jet’, een Twin Otter, welke exclusief is ontworpen voor Cheval Blanc Randheli, is meer dan comfortabel en voorzien van een lederen interieur en high tech apparatuur aan boord.

De 40 minuten durende vlucht over de turquoise blauwe wateren en vele atollen is een panoramische reis compleet met een ‘cooling-kit’, voor iedere gast, met daarin een Cheval Blanc handdoek en een flesje ‘Island Chic’ geparfumeerd water. Bij aankomst op de houten steiger staat u een warm welkom te wachten door uw ‘Majordome’ en krijgt u uw eigen sportieve traditionele Franse espadrilles overhandigd. Een betere start van uw verblijf kunt u zich niet voorstellen.

Het Noonu Atoll ligt ten noorden van Malé en wordt door een groot koraalrif beschermd tegen de oceaan. Een prachtig eiland met ontelbaar veel lange palmen, tropische bloemen, parelwitte zandbanken, ongerepte turquoise water en een rif . Het atol huisvest een duizelingwekkende collectie van kleurige vissen, roggen en zeeschildpadden.

Cheval Blanc Randheli is het eerste resort op de Malediven van Louis Vuitton Moët Hennessy. Vanzelfsprekend is de grafische architectuur, ontworpen door architect Jean-Michel Gathy, in synergie met de omgeving en aangevuld met een stijlvol interieur. De 46 villa’s zijn ingericht met natuurlijke robuuste materialen afkomstig uit de Indische Oceaan. Rotan, bamboe, koraal en aangezet met een kleurenpalet van neutrale tinten. Als gast kunt u kiezen uit Island, Water of Garden Villa’s. Allemaal even prachtig met zeven meter hoge deuren, een eigen toegang tot de witte zandstranden, evenals een langwerpig privé zwembad.

Cheval Blanc’s Guerlain Spa heeft een eigen eiland tot haar beschikking en is alleen per traditionele dhoni bereikbaar. Naast uiteraard een ruime keuze aan geweldige behandelingen beschikt de Spa ook over een unieke Hair Spa van Leonor Greyl en een professionele schoonheidssalon. Yoga en pilates kunt u ook op uw dagprogramma zetten.

Cheval Blanc werkt samen met ***Michelin chef Yannick Alleno. Hij is gestationeerd op het eiland. Er zijn maar liefst vijf restaurants. Waaronder Le 1947, een fine dining restaurant en The White, een eigentijdse brasserie. Bij Diptyque treft u het beste van de Japanse en Iberische cuisine op de kaart.

Alles bij elkaar is Cheval Blanc samen te vatten als hoge perfectie in oogstrelende luxe!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?