Perfecte hideaway!

 

Na 25 minuten vliegen met een watervliegtuig vanuit Malé, land ik op één van de mooiste plekjes van de Malediven. Een indrukwekkend koraalrif en eiland behorend bij de Constance Hotels. Mijn hart is direct gestolen want al lopend, na aankomst, vanaf de lange pier naar het eiland doemt het meest geweldige strand voor mijn ogen op.

Aan alles is te merken dat Halaveli haar uiterste best doet om u een unieke ervaring te geven. Zo kunt u heerlijk op het strand dineren bij zonsondergang. In de prachtige Spa, midden op het water gelegen, zijn uw lichaam en geest in ervaren handen van een therapeut‚ zodat u in alle rust kunt wegdromen in dit paradijs.

De water villa’s van Halaveli liggen aan één van de meest langgerekte steigers van de Maldiven. Daarmee is uw privacy zoveel mogelijk gegarandeerd. Elke villa heeft een plungepool en heerlijk zonneterras maar bovenal ook een geweldig uitzicht over zee en desgewenst het parelwitte strand van Halaveli. Ramen van vloer tot aan plafond geven een panoramisch zicht op de Indische Oceaan; Zelfs vanuit uw bad. Eigenlijk niet nodig om te zeggen dat dit dan ook de meest populaire villa’s zijn op eiland Halaveli.

Het kleine zusje van Halaveli is Moofushi en ligt op ongeveer 45 minuten vaarafstand. Wilt u een dagje iets anders dan het heerlijke strand op uw agenda, dan is een lunch hier zeker een aanrader. Of wat vindt u van een combinatie van twee eilanden?

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?