Ingetogen schoonheid!

 

Maalifushi by COMO onderscheidt zich van de andere hotels op de Malediven door zijn ingetogen stijl. Een filosofie die u in alle COMO resorts terug zult vinden. Maalifushi is het enige resort binnen het zuidelijk gelegen Thaa Atol, dat bestaat uit 66 eilanden. Eén van die onbewoonde eilandjes behoort ook tot Maalifushi en is bedoeld voor u, om privé van te genieten tijdens een heerlijke picknick of een romantisch diner. Absoluut een unieke ervaring!

Vanaf Malé vliegt u binnen 25 minuten met een watervliegtuig naar Maalifushi. Na de landing in het heldere, turquoise water wordt u op de jetty welkom geheten door het gepassioneerde personeel.

Maalifushi beschikt over 66 kamers, suites en villa’s, zowel op het water als het strand gelegen. Bijzonder bij de watervilla’s: Er liggen geen rotsen of stenen onder de villa’s. Perfect voor snorkellaars dus die vanuit hun villa zo de Indische Oceaan in willen duiken. Het interieur van alle kamers is ontworpen door de Japanse architect Koichiro Ikebuchi.

Voor de restaurants is de kunst afgekeken bij het reeds gevestigde zusterhotel Cocoa Island. Al jarenlang wordt dit hotel geprezen om zijn uitzonderlijke cuisine. Ook is het eiland trots op zijn Japanse restaurant ‘Tai’; Van deze kwaliteit vrij uniek op de eilanden van de Malediven. Flexibiliteit is bij alle restaurants de sleutel. De koks spelen graag in op speciale wensen van kinderen en veeleisende fijnproevers.

Bij Maalafushi mag een COMO Shambala Spa niet ontbreken. COMO staat voor Spafaciliteiten van wereldklasse. Maar liefst acht pavilions, allemaal omgeven door de Indische Oceaan en natuurlijk gekoeld door een zachte zeebries. Ook Yoga-sessions staan hier, naar keuze, dagelijks op het menu. En oh ja…en u moet niet verbaasd opkijken als er bij uw ochtendduik een mantarog een stukje met u mee zwemt. Het Thaa Atoll kent namelijk een grote populatie!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?