C’est chique!

 

Het luxueuze resort Constance Le Prince Maurice op Mauritius is aangesloten bij de prestigieuze collectie ‘Leading Hotels of the World’ en staat garant voor uitzonderlijke luxe, comfort en een onberispelijke service. Dit kleinschalige topresort is gelegen op een groot landgoed met prachtige tuinen en is omringd door uitgestrekte witte zandstranden die overlopen in een beschutten turkooizen lagune. Het hotel is vernoemd naar stadhouder Prins Maurits van Oranje Nassau.

Mauritius staat voor zon, zee en prachtige stranden. De Mauritianen vind ik tot de meest vriendelijke mensen op de wereld horen, daarnaast vertegenwoordigen ze een prachtige mix van culturen. Gelegen op een schiereiland, beschermd tegen de wind, is Le Prince Maurice een rustige locatie waar exclusiviteit de boventoon voert en waar kruidige tropische aroma’s zich vermengen met de geur van de warme oceaan.

Golfers vinden hier maar liefst twee 18 holes Championship Courses om de hoek. Als u wilt kunt u tot laat in de avond heerlijk wandelen op het langgerekte parelwitte zandstrand. Links van u de fluweelzachte branding, rechts de wuivende palmen.

Bij Le Prince Maurice kiest u uit één van de 76 ruime suites. Acht hiervan staan op palen in de lagune. Verder zijn er twaalf villa’s en niet te vergeten de Presidential Suite. In alle suites is de styling chique en de entourage relaxed.

Dineer hier vooral in het unieke drijvende restaurant Le Barachois en relax in het fantastische Spa van Guerlain!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?