Kokosnoten zoeken!

 

Hoe snel kunt u wennen aan de dagelijkse gang van zaken op dit eiland in de Indische Oceaan? Stelt u zich voor, eeuwenlang onaangetaste natuur en de maagdelijk witte stranden van Anse Kerlan en Anse Georgette, waar de schildpadden in alle rust hun eieren komen leggen. Hier is het luxueuze resort Constance Lémuria gelegen, op het eiland Praslin,  en ik voelde me er heel snel thuis.

Op het moment dat ik de prachtige lobby in liep en hartelijk werd ontvingen overviel mij een gevoel van ultieme ontspanning. Vanuit de grote, open lobby is het uitzicht al schitterend op het zwembad, dat als een soort waterval tussen enorme rotsen verschuilt en schaduw krijgt van een enorme mangoboom. De suites en villa’s liggen midden in de tropische tuin en bieden allemaal een magnifiek uitzicht op de azuurblauwe oceaan. De suites zijn luxe ingericht en bieden privacy en intimiteit.

Bij Constance Lemuria kunt u voor lunch en diner kiezen uit drie restaurants. In de restaurants worden heerlijke Creoolse, Franse en internationale specialiteiten geserveerd. Heeft u een bijzonder moment te vieren? Dan is een picknick op Anse Georgette geweldig. Dit strand is verkozen tot mooiste strand ter wereld en dus echt een stukje aards paradijs!

Ontspannen kan in alle rust bij de Shiseido Spa. Hier vindt u innerlijk harmonie, balans, energie en rust. Shiatsu, ayurveda, aromatherapie en reflexologie behoren tot de mogelijkheden. Wilt u juist wat meer actie? Constance Lémuria ligt temidden van een zeer spectaculaire 18-holes golfbaan! Heeft u even behoefte aan een andere omgeving, dan is Praslin zeker een ontdekkingstocht waard. U deelt het eiland met de beroemde Vallée de Mai. Een prachtig Nationaal Park en met name bekend om zijn mannelijke en vrouwelijke kokosnoten…

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?