Oog voor detail!

 

De sprookjesachtige eilanden van de Seychellen liggen in de Indische Oceaan, ten oosten van Kenia. De archipel bestaat uit 115 eilanden, waarvan er slechts 33 bewoond zijn, en strekt zich uit over zo’n duizend kilometer. Nog steeds een onontdekt paradijs en dat maakt de eilanden tot een exclusieve bestemming!

Maia Luxury Resort & Spa is zonder twijfel één van de meest luxe onderkomens van de Seychellen en staat voor rust en privacy. Met een ultiem serviceniveau en oog voor het kleinste detail, zullen hier uw dromen worden overtroffen. De mijne in ieder geval wel. Mijn verblijf hier was een bijzondere beleving. Het personeel weet u hier constant en geruisloos één stap voor te zijn.

Maia ligt op het hoofdeiland Mahé, direct aan het paradijselijke parelwitte strand van Anse Louis. Bij Maia beschikken ze over groene vingers. De tropische tuin is vijf hectare groot en heeft de afgelopen jaren regelmatig prijzen gewonnen voor haar imposante lokale bomen en planten. In de tuin vindt u werkelijk van alles, van fruitbomen tot kaneel, van orchideeën tot de meest prachtige frangipani.

De dertig villa’s liggen verstopt in het groen tegen de heuvel en bieden een indrukwekkend zicht, vanaf uw veranda, over de baai van Anse Louis. Er liggen ook villa’s direct aan het strand. Aan u de keuze! De weelderige begroeiing rondom de villa’s zorgt voor de nodige privacy. De villa’s zijn elegant ingericht en voorzien van alle denkbare luxe en comfort. Zoals een privé zwembad, non-stop service van een privé butler en wat dacht u van een beautyfridge gevuld met de beste producten?

Uiteraard biedt Maia Luxury Resort & Spa de geneugten van een fine dining restaurant. Elke avond keuze uit Creoolse, Aziatische en Franse gerechten. En staat uw favoriete gerecht niet op de kaart? De chef luistert naar uw persoonlijke wensen en doet er alles aan om het menu speciaal voor u te bereiden terwijl u geniet van een prachtige zonsondergang.

Bij Maia Luxury Resort & Spa draait het om pure ontspanning. Voor iedereen is de invulling hiervan verschillend. Een dag actief op zee met hengel, duikuitrusting of snorkelset, of lekker rustig genieten van een yogasessie en een fijne massage in de Spa.

Speciale aanbieding

 

Bij Maia Luxury Resort verblijft u op basis van Maia Beyond All Inclusive. Dit betekent dat tijdens uw verblijf uw à la Carte maaltijden, frisdranken, Premium alcoholische dranken zijn inbegrepen bij uw verblijf. Daarnaast is ook een ongelimiteerd aantal duiken inbegrepen. Gedurende het gehele jaar hanteert Maia Luxury Resort aantrekkelijke aanbiedingen. Neemt u voor reserveringen en advies contact met mij op.
Ik deel graag mijn persoonlijke ervaringen met u.

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?