Viva Brazil!

 

Fasano staat voor elegantie en ligt aan het strand van Ipanema in Rio de Janeiro. Bijna elke kamer kijkt uit op de Suikerberg en het hotel is echt een hotspot in de stad. Zien en gezien worden, een plek waar u op het legendarische dakterras fashionistas en supermodellen zoals Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio en Kate Moss tegen het lijf loopt.

Eén van de meest felbegeerde locaties dus in Rio. Met Michelin-ster chef Luca Gozzani in het restaurant is dit hotel vervolgens helemaal een onvergetelijk onderkomen. Fasano Rio is ontworpen door de beroemde architect Phillipe Starck. Deze architect staat bekend om zijn strakke vormgeving. Om de receptie maar te noemen als voorbeeld; Van een grote boomstam gemaakt waardoor een kunstwerk op zichzelf.

Rio heeft erg veel te bieden! Flaneer over de Copacabana, één van de bekendste stranden ter wereld, geniet van een caipirinha op een zonnig terras en kijk uw ogen uit. Ontdek de berg Corcovado met het belangrijkste symbool van de stad, het christusbeeld. Of beklim de Suikerbroodberg en last but not least, mis het carnaval niet! Bij Fasano kunt u ook heerlijk relaxen op het privéstrand op een ligstoel met een parasol.

In de kamers wordt retro stijl feilloos gecombineerd met de nieuwste hightech snufjes. Warm hardhout gaat perfect samen met koel marmer en art deco lampen schijnen op het witte zachte Egyptische linnengoed. Maar eigenlijk het belangrijkste; Elke kamer heeft een privé-balkon en de meeste kamers bieden ook uitzicht op de Suikerberg, het fantastische strand en de oceaan. Echt uniek in Rio! Fasano biedt uiteraard roomservice; Wat let u dan ook om een overheerlijk ontbijt op uw balkon te laten bezorgen. Als gast krijgt u trouwens ook een unieke versie van de populaire ‘Havaianas’ slippers cadeau.

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?