Kleurrijk en luxueus!

 

Cuixmala is een luxe maar vooral een bijzonder hotel. Het is gelegen in het natuurgebied Chamela-Cuixmala, aan de Pacifische kust van Mexico, dat huis biedt aan groene papegaaien en andere exotische vogels. Krokodillen, zebra’s, antilopen en zeeschildpadden kunt u er ook treffen. En misschien zelfs een jaguar of…wilde beren!

De Pacific Coast staat voor een oneindig lange kustlijn aan de Stille Oceaan, in het westen van Mexico. De belangrijkste plaatsen hieraan gelegen zijn Acapulco, Manzanillo en Puerto Vallarta. Het zijn zeker niet alleen deze kustplaatsen, die een grote aantrekkingskracht uitoefenen op reizigers vanuit de hele wereld, maar zeker ook de vele idyllische plekjes tussen deze plaatsen. Waar u kunt verblijven op prachtige locaties als Cuixmala. Omgeven door ongerepte natuur en eindeloze verlaten goudgele zandstranden…

Cuixmala is kleurrijk en luxueus, met villa’s en privézwembaden die prachtige uitzichten bieden. Madonna is een grote fan en Seal trouwde hier met Heidi Klum. Het door de Franse architect Robert Couturier ontworpen boetiekhotel biedt naast de villa’s ook nog vier suites en zeven bungalows. Cuixmala is typisch Mexicaans ingericht met prachtige eye-catchers. Rijk gedecoreerde stoelen en lampen, lakens in knalkleuren en mooie vloerkleden.

Fine-dining gebeurt op het grote terras met uitzicht over de verlaten stranden en de Oceaan. Alles wordt bereidt met verse ingrediënten afkomstig van de eigen ‘organic farm’. Cuixmala organiseert naar wens ook een picknick voor u! Bij Caleta Blanca of onder de schaduwrijke bomen bij de paarden. Een romantische beachbarbeque met een waar vreugdevuur, dat speciaal voor u wordt aangestoken, kan ook!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?