Majestueus hoog!

 

Het Jumeirah at Etihad Towers torent hoog boven de skyline van Abu Dhabi uit. Mijn kamer kijkt uit over de Arabische Golf en de beroemde Corniche. Het hotel maakt deel uit van een iconisch complex met in totaal vijf torenflats en staat midden tussen de wolkenkrabbers die het gezicht van de stad bepalen.

Het hotel is perfect gelegen en daarom ideaal als uitvalsbasis voor het verkennen van Abu Dhabi. De niet te missen highlights van de stad zijn de ultra luxueuze winkelcentra, Water World en Ferrari World. En Abu Dhabi heeft nog meer grootse plannen, zoals een eigen Louvre en een eigen Guggenheim Museum. Beide worden gebouwd op het nog in ontwikkeling zijnde Saadiyat Island. Wilt u hier meer over te weten komen dan is een bezoek aan het bezoekerscentrum Manarat zeker de moeite waard.

Jumeirah Etihad Towers biedt ter ontspanning maar liefst drie buitenzwembaden, een fantastische Spa en een geweldig privéstrand pal voor de deur. Personal trainers staan in de gym voor u klaar om u bij uw dagelijkse workout te helpen.

De kamers zijn voorzien van stijlvol meubilair en de nieuwste technologieën. Het uitzicht vanuit de kamers en suites is spectaculair. Sommige kamers beschikken over een badkamer waarbij u vanuit uw bad door grote glazen ruiten, van vloer tot plafond, kunt genieten van dit uitzicht. Van pure klasse is het gehele interieur en dat ziet u in alle details terug. Jumeirah Etihad Towers sleept dan ook niet voor niets award, na award, binnen.

In de maar liefst twaalf restaurants en bars van het Jumeirah kunt u genieten van heerlijke drankjes en verfijnde internationale gerechten. Een grote aantrekkingskracht op veel gasten heeft ‘The Observation Deck at 300’, gesitueerd op de 74e verdieping van de tweede toren. Het hoogste uitkijkpunt van Abu Dhabi met 360 graden zicht over de stad, de Perzische Golf en in de verte de woestijn. De High Tea was fantastisch en is een begrip in town!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?