Arabisch chic!

 

Het eerste Four Seasons Hotel in Dubai heeft zijn deuren geopend. Jarenlang heeft de vooraanstaande hotelketen gewacht op de beste locatie in de stad. Het wachten is beloond met het schitterende Four Seasons Dubai at Jumeirah Beach. Het hotel ligt zowel dicht bij the Burj Khalifa en Downtown Dubai als wel direct aan een prachtig langgerekt zandstrand.

Het gebouw telt vijf verdiepingen en ligt als een u-vorm aan het strand. Er zijn maar liefst drie zwembaden, een ‘quiet’ pool, een ‘active’ pool en ook binnen kunt u terecht voor een verfrissende duik. Aan het zwembad wordt u verwend door de butlers met vers fruit, zonnecrème en koele handdoeken. Ook kunt u cabana’s reserveren. Ideaal voor families of voor gewenste privacy!

De 237 elegante en chic ingerichte kamers behoren tot de ruimste van Dubai en bieden u naar keuze een schitterend uitzicht over de skyline of over de Arabische Golf. De met mozaïek betegelde badkamer met witte marmeren vloeren, vrijstaand ovalen bad en regendouche is een lust voor het oog.

Voor een bijzondere eetervaring raadt ik u Sea Fu aan. Hoog prijkend op de lijst van toprestaurants in Dubai en dat geldt ook voor de Mercury Lounge! Een wereldwijd bekroonde rooftop bar op de zesde verdieping van het hotel gelegen. Met het beste uitzicht op de Burj Khalifa aan de ene kant en de zee aan de andere kant is hier een glas champagne drinken een absolute must!

Four Seasons at Jumeirah Beach biedt ook een professionele kidsclub en is daarom tevens een perfecte keuze voor families. De goede ligging, de uitstekende cuisine, de meer dan imposante Spa en legendarische Four Seasons-service maken dat het hotel sinds de opening al tot de top-hotels in Dubai behoort!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?