Chic & Shiny Dubai!

 

One & Only The Palm is gelegen op één van de palmbladeren van Palm Island. Door de ligging van dit magnifieke One & Only Hotel, heeft u een fantastisch uitzicht over de skyline van Dubai Marina. De inrichting en de sfeer van het gehele hotel zijn chic & shiny! Hier is veel aandacht aan besteed en zijn kosten nog moeite bespaard. Het hotel beschikt over stijlvolle kamers, Suites en Beachvilla’s. Deze laatste hebben een privé zwembad.

Verrassend vond ik de Private Pool Cabana’s. Deze luxe cabana’s liggen aan het zwembad en zijn voorzien van een ruim terras met loungebanken, een eigen living, een gevulde minibar, flatscreen tv en last but not least, een eigen badkamer met toilet. Deze cabana’s zijn per dag te reserveren.

Dineren is een grote traktatie met de aanwezigheid van drie uitstekende restaurants. Alle drie in de culinaire handen van ***Michelin Chef-kok Yannick Alléno. ‘Stay’ biedt u een gedistingeerde dining experience. ‘Zest’ is het hoofdrestaurant met ramen van vloer tot plafond en een mooi terras met uitzicht op het zwembad en de tuinen. Hier wordt ’s morgens ook het voortreffelijke ontbijt geserveerd. In de eigen Marina van het resort vindt u ‘101 Dining Lounge and Bar’. Hier kunt u genieten van tapas en de Mediterrane keuken. Vanaf dit terras heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van Dubai. Een hip & chic dining venue.

Met de watertaxi kunt u tevens naar het zusterhotel One & Only Royal Mirage, gelegen aan Jumeirah Beach. Een luxe resort bestaande uit drie op zich zelf staande hotels. Dit elegante etablissement combineert een chique interieur met Arabisch design. De resorts zijn gelegen te midden van bloeiende tuinen, rondom zwembaden en op slechts een steenworp afstand van een hagelwit zandstrand. Ook een fantastische locatie om te verblijven overigens…

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?