Oase in de stad!

 

Ongeëvenaarde elegantie, dat is hoe we het Park Hyatt Dubai wel mogen omschrijven. Een luxueus laagbouw hotel, direct aan de beroemde Dubai Creek & Yacht Club van Dubai. Een opmerkelijke architectuur waarbij traditionele Arabische stijl gecombineerd wordt met mediterrane en Moorse invloeden, in een elegant, hedendaags en trendy design.

Hier bent u verzekerd van een uitmuntende service en een geweldige keuze aan restaurants. De grote palmentuin biedt u een oase in de stad. Park Hyatt is een perfect uitgangspunt om bruisend Dubai te ontdekken. Het stadscentrum met de goud- en specerijen Souks, het Dubai Museum en de Heritage Village liggen niet ver van Park Hyatt verwijderd. In de buurt van het hotel zijn ook een aantal interessante shoppingmalls te vinden.

Patio’s, terrassen en riante tuinen en de acht gebouwen waar de kamers zich bevinden, zorgen voor een wit decor met een blauwe touch. Er zijn 225 kamers en suites met uitzicht over de Dubai Creek. De badkamers zijn er luxe en voorzien van een groot bad en een aparte regendouche.

Genoeg van de hectiek van de stad? Volg dan een masterclass in de keuken van het Thaise restaurant ‘The Thai Kitchen’ of boek een Palm cruise bij Sea Hunters in de jachthaven en vaar langs The World Islands en Palm Island. En niet te vergeten; De golfbaan ligt hier ten alle tijden klaar voor gebruik.

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?