Slapen onder de sterrenhemel!

 

In Oman is het naast het overnachten in prachtige hotels ook een must om één of twee nachten door te brengen in de woestijn en te slapen onder de sterrenhemel. Kamperen, maar dan wel in stijl. U verkent de goudgele duinen van Wahiba Sands en snuift de cultuur van Nizwa op vanuit het exclusieve, flexibele tentenkamp van Hud Hud Travels.

Overal waar u kijkt ziet u goudgeel zand; Een bezoek aan de ongerepte Wahiba Sands woestijn, is een onvergetelijke ervaring. Met een 4WD verkent u dit uitgestrekte gebied van goudkleurige zandduinen. De wind speelt met de duinpannen die telkens een andere vorm aannemen. Als de zon is onder gegaan, ziet u een fantastische sterrenhemel en geniet u van de absolute stilte die er in de woestijn heerst. In de vroege ochtend beklimt u één van de hoge duinen en ziet u hoe de zon het zand de mooiste kleuren geeft, van licht geel naar donkerrood.

Alle borden wijzen naar links maar u slaat rechtsaf want Nomadische bedoeïen volgen geen borden, maar navigeren op gevoel. Ze slapen niet in de stad maar hebben een bed in hun woestijn. Met een overnachting in een luxe handgemaakte tent van Hud Hud Travels maakt u kennis met zowel het landschap als het bedoeïenenbestaan in Oman.

Een waanzinnige tentenkamp wordt speciaal voor u opgezet. De tenten zijn schitterend ingericht met handgemaakte meubelen, prachtig geweven stoffen, zachte en zeer comfortabele bedden, mooi ontworpen Omaanse olielampjes en kaarsenhouders. U mag rekenen op een uitzonderlijke beleving onder miljoenen stralende sterren!

Het is overigens niet alleen in de woestijn waar u als reiziger neer kunt strijken. Als bedoeïen bent u vrij. Overnachtingen in het Al Hajar gebergte of aan het strand behoren ook tot de mogelijkheden. De omgeving is anders, de sterren stralen overal…

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?