Dromerige plek!

 

Voel het zand tussen uw tenen, luister hoe de Omaanse dhow tijdens een sunset-cruise door de golven glijdt, proef en ruik de geuren van culinaire delights uit deze streek. Six Senses Zighy Bay prikkelt al uw zintuigen. Een dromerig resort waar ook de pure cultuur en de tradities van het magische Oman goed bewaard blijven. Het is gelegen op het schiereiland Musandam in het onbekendere Noorden van het authentieke Sultanaat Oman.

Het resort ligt direct aan een langgerekt zandstrand en is omgeven door een ruig berglandschap. U treft er uitmuntende restaurants en de alom geroemde Six Senses Spa. Bij de bouw is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als Omani steen, hout en riet. Het doet daarom denken aan een Omaans Fort.

Hier kunt u eigenlijk niet anders dan aan volledige ontspanning toegeven. Wat niet wil zeggen dat er niets te doen is. U kunt paragliden en zelfs op deze wijze bij aankomst uw entree maken in het resort. Mountainbiken, snorkelen en duiken bij de mooie riffen. Ook een Omaanse kookles volgen, behoort tot de mogelijkheden.

De Six Senses spa heeft al vele awards gewonnen. Hier dompelt u zich letterlijk in een oase van rust en pure ontspanning. Holistische wellness op het menu en uiteraard een ruime keuze aan massages en therapieën met heerlijke oliën.

Alle Villa’s hebben een eigen pool en gaan door hun bouw prachtig op in het ruige landschap. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van het meest denkbare comfort en ingericht met veel oog voor detail. Uw persoonlijke butler zorgt verder dat het u aan helemaal niets ontbreekt. De service is van een uitmuntende kwaliteit.

Bij het ‘Senses on the Edge’ restaurant, hoog op een bergtop gelegen, dineert u à la carte en geniet u ondertussen van een niet te evenaren uitzicht over de Golf van Oman. Het rustieke ‘Spice Market’ restaurant serveert uw uitgebreide ontbijt en diner. Bij het Summer House geniet u in zachte kleurige kussens van een heerlijke lunch…

Speciale aanbieding

 

Gedurende het jaar werkt Six Senses Zighy Bay met speciale aanbiedingen zoals gratis nachten verblijf & gratis halfpension. Neemt u contact met mij op voor meer informatie over de juiste reissom voor uw gewenste reisperiode. Ik adviseer u graag! 

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?