Urban chic!

 

Metropolitan by COMO is een luxe Art Deco designhotel in Miami. Gelegen op een perfecte locatie, direct aan Collins Avenue. Vanuit de kamers kijkt u uit over één van de meest iconische stranden van de wereld; Miami beach! Het boutique hotel telt 74 kamers en suites en zoals met alle hotels & resorts van COMO zijn de keuken en de Spa de belangrijkste onderdelen van dit luxe hotel in Miami.

De chique Traymore Bar is een hippe plek voor signature cocktails, spirits en premium gins. Van deze laatste staan er maar liefst 30 soorten op de kaart. Het gelijknamige restaurant staat bekend als één van de beste eetadressen van Florida. Genieten op het terras aan Collins Avenue van een glas mooie champagne en de ‘Key West pink shrimp’; Dat is Miami Beach op zijn best!

Degenen die verblijven in Metropolitan Miami Beach kunnen ook genieten van de lichte, gezonde en lekkere gerechten uit de COMO Shambhala Cuisine. Pure gerechten, gemaakt van biologische ingrediënten, én op het menu in de restaurants.

Dat brengt mij gelijk op de COMO Shambala Urban Escape. In deze Spa ligt de nadruk op welzijn en ontspanning. Helemaal volgens de filosofie die in alle COMO hotels & resorts gehanteerd wordt. De Spa bevindt zich op de achtste verdieping van het hotel en hier bent u in deskundige handen. Een ruime keuze aan holistische therapieën, gezichtsbehandelingen en massages. Ook yoga en andere genezende behandelingen zijn in overleg mogelijk.

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?