Heaven in Manhattan!

 

Een nieuwe aanwinst in New York City! Te vinden op nummer 28 aan de West 53rd Street, centraal in Manhattan. Maison Baccarat wordt gesierd door chique Franse invloeden, compleet met betoverende verrassingen en doordachte details.

De Parijse ‘Art Connaisseur’ Frédéric Chambre deed er achttien maanden over om mooie en bijzondere kunststukken uit de meest prachtige huizen in Parijs te verzamelen. Het resultaat is een unieke privé kunstcollectie van de 18e eeuw tot hedendaags, van bekende fotografen tot kunstenaars. U vindt het terug in de schitterende inrichting en aankleding van Baccarat Hotel & Residences.

Uw verblijf hier voelt als logeren in een privéhuis van een Aristocraat. De 114 kamers bieden Franse elegantie, zijn licht en ruim ingericht en beschikken over ramen van vloer tot plafond wat zorgt voor het perfecte uitzicht over ‘the city that never sleeps’.

Bij de inrichting is gebruik gemaakt van het prestigieuze Baccarat kristal. De chandeliers, de vazen, de glazen.. De trotse eigenaar van Baccarat Hotel & Residences is namelijk verwant aan de reeds 250 jaar lang bestaande, gelijknamige, Franse kristalmakersfamilie. Dit is het eerste flagship hotel van Baccarat en er staan nog meer prachtige exemplaren op de planning.

Baccarat combineert naadloos perfecte hôtellerie met een uitmuntende service. Restaurant Chevalier is een aanrader! Een Parijse ‘Brasserie de Luxe’ in een New Yorkse setting; The best of both big cities!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?