Breathtaking views!

 

Met een adembenemend uitzicht op Central Park, de Hudson River en de schitterende skyline van Manhattan is het Mandarin Oriental New York een zeer gewaardeerd adres. Het hotel behoort dan ook niet voor niets tot de absolute top van logeeradressen in de stad! Aan de ‘Upper West Side’ van Manhattan, gelegen aan Central Park, staat het Warner Center. Op de onderste verdiepingen bevindt zich een shoppingcentre, op de middelste verdiepingen zijn kantoren en appartementen gevestigd en op de bovenste verdiepingen treft u het Mandarin Oriental Hotel.

De receptie van het hotel bevindt zich op de 35e verdieping van het moderne glazen gebouw en biedt door de zeer hoge ramen direct een adembenemend uitzicht over Central Park. Deze prachtige ramen van vloer tot plafond blijven u vast ook boeien in de kamers. Ook vanuit hier een spectaculair uitzicht over de stad en de wirwar van gele taxi’s. De luxueuze kamers en ruime Suites bieden de ultieme mix van Asian chique in comfort, luxe en sereniteit.

Een behandeling in de VIP Spa Suite, met zijn privé stoom-en saunafaciliteiten, een diep bad, een king-size relaxation bed, en open haard is een ‘must-do’. Zeker in de koude New Yorkse winters. En dan aansluitend dineren bij Asiate; Behoort al jaren tot de beste restaurants van de stad. Een elegant restaurant op grote hoogte, met een excellente New York cuisine en hoog serviceniveau.

The Lobby Lounge is de plek voor een uitgebreide afternoon-tea na een dag shoppen!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?