Exotisch avontuur!

 

Alila Purnama is één van de meest luxueuze live-aboard Phinisi schepen in Azië. Purnama betekent ‘volle maan’ en deze traditionele twee-master is handgemaakt. Precies zoals deze in de tijden van weleer door de Bugis zeelieden uit Zuid- Sulawesi ook werden gebouwd. Het bijna vijftig meter lange schip heeft maar liefst drie dekken.

Het Phinisi schip sluit haarfijn aan bij de filosofie van de ‘Alila Hotel Group’ waar de nadruk altijd ligt op stijl en duurzaamheid. Zo is het meubilair in het hele schip op maat gemaakt van teak, rotan en andere natuurlijke materialen uit Indonesië. Aan boord bevinden zich vijf luxe suites. Waaronder ook de Master Suite, uniek met zijn grote ramen die zorgen voor een fantastisch zicht op het steeds veranderende indrukwekkende landschap.

Aan boord ontbreekt het u aan niets. Alle comfort zeilt met u mee zoals een spa-therapeut en een gespecialiseerde duikschool. Er is genoeg tijd voor ontspanning en voor de inwendige mens wordt gezorgd terwijl u op het prachtige dek geniet van een warme zeebries met een koel drankje in uw hand.

Alila Purnama vaart verschillende routes in de zomer en de winter. In onze zomer doet het schip Komodo National Park aan. Het park is gelegen bij de kleine Sunda eilanden in het grensgebied tussen de provincies Oost Nusa Tenggara en West Nusa Tenggara. Het park omvat onder andere de drie grotere eilanden Komodo, Padar en Rinca. Het nationale park werd opgericht om de komodovaraan, ’s werelds grootste hagedis te beschermen. Het National Park is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site.

In onze winter gaat de route langs Raja Ampat, de thuisbasis van het grootse Marine National Park van Indonesië. Gelegen in West-Papoea, ook een provincie van Indonesië, omringt dit archipel van kleine eilandjes de vier grote eilanden van het gebied; Miscool, Salawati, Batanta en Waigeo.

Alila Purnama staat garant voor een bijzondere ervaring op de onontdekte wateren van de Indonesische archipel.

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?