Ideale combinatie! 

 

Eerst het bruisende New York ontdekken om vervolgens te gaan genieten op de parelwitte stranden van Aruba! Het is de ideale City & Beach combinatie! U vliegt rechtstreeks met de KLM naar New York en Aruba bevindt zich maar op vier uur vliegen. Vanaf Aruba vliegt u met de KLM weer rechtstreeks naar Nederland. Aan u de keuze hoe lang u waar verblijft. We kunnen de reis geheel op maat voor u samen stellen! 

In het fascinerende en bruisende New York komt u tijd tekort. Ontdek de stad op de fiets of verken de afzonderlijke wijken te voet. Bezoekt u in ieder geval het levendige Chinatown, Little Italy en het artistieke stadsdeel SoHo. Ook Times Square, Wall Street, Fifth Avenue en het Rockefeller Center zijn interessante bezienswaardigheden die zeker op het programma moeten. Leuk is het om een boottocht te maken naar het Statue of Liberty en per fiets de Brooklyn Bridge over te steken en dit upcoming deel van New York te beleven. ’s Avonds heeft u de keuze uit talloze restaurants uit alle windstreken. Een bezoek aan een Broadway show geeft een extra dimensie aan uw verblijf.  Of het nu zomer of winter is, er is altijd wat te doen in deze city of dreams! U verblijft in het pretentieuze hotel Mandarin Oriental van waar u een adembenemend uitzicht geniet over Central Park. Het hotel behoort dan ook niet voor niets tot de absolute top van logeeradressen in de stad!

Aruba is het meest westelijk gelegen eiland van de Nederlandse Antillen en wordt geroemd om zijn mooie witte stranden, de vriendelijke bevolking, het schitterende helder water en het gezellige nachtleven. Het eiland is begroeid met grote cactussen, aloë’s èn de divi-divi bomen… Langs de zuidkust bevinden zich de mooiste stranden en het luxe Ritz Carlton Aruba. Een heerlijke plek om te genieten van zon, zee en strand en ook de perfecte locatie om het eiland vanuit te gaan verkennen. Het elegante hotel ligt direct aan het schitterende strand van Palm Beach. Het hotel is één van de nieuwste aanwinsten op het eiland. De stijlvol ingerichte kamers, de uitstekende Spa en de fantastische restaurants zorgen voor een heerlijke ontspannen verblijf!

Neemt u contact met mij op voor meer details over deze prachtige combinatiereis!

 

A little something to get us started… Vertelt u mij uw wensen?